[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

Børneklubben Himmelblå

Børneklubben Himmelblå er for børn i alderen 5-9 år. Der vil være sjove lege, bibelfortællinger, sange og kreative aktiviteter på programmet. Vi mødes fredage fra kl. 16.30-17.45 i Aarhus Bykirkes lokaler på Brammersgade 4, Aarhus C.

I foråret 2017 er der klub følgende datoer:

• 20. januar
  • 24. februar
  • 31. marts
  • 28. april
  • 19. maj
  • 16. juni

Det er gratis, og der kræves ingen tilmelding. Der er mulighed for, at mindre søskende og forældre kan opholde sig i kælderen, mens der er klub.

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Daniel Bro Kildeholm: danielkildeholm@hotmail.com

Børneklubben Himmelblå er et samarbejde mellem Sct. Pauls Kirke og Aarhus Bykirke.

Ledere

ingeravnsbaek