[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

Elsk Aarhus

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 11.21.03

Elsk Aarhus er en invitation til alle om at elske Aarhus. Visionen er at engagere mennesker til at elske Aarhus, og alle, der kan identificere sig med vores tre værdier venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed er inviteret til at være med – uanset type, bopæl, uddannelse, alder, hudfarve, eller hvad du tror eller ikke tror på. Visionen om at elske sin by er startet af en kirke i Aalborg og har nu spredt sig via kirker til en række andre byer i Danmark.

Vi kan øve os på venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed som enkeltpersoner og som kirke. I Aarhus inviterer vi til Elsk Aarhus Søndag én søndag i måneden (dén, hvor der ikke er gudstjeneste kl. 10.30 og 15.30 i AABK), fordi vi synes, at det giver rigtig god mening at mødes på tværs – med folk i og udenfor kirken – og fejre søndag med et diakonalt fortegn. Alle klynger, medlemmer og enkeltpersoner er velkomne til at deltage – og til at tage en ven med.

Arrangementerne varierer mellem alt fra at yde gratis praktisk hjælp til private, cykelservice, forberedelse og uddeling af påskekurve, fastelavnsfest og meget mere. Fællesnævneren er, at vi sammen vil øve os i hjælpsomhed, venlighed og gæstfrihed.

Find Elsk Aarhus’ facebookside (www.facebook.com/elskaarhus) og hold dig opdateret på programmet og begivenhederne, som løbende slås op.

Elsk Aarhus 1

Elsk Aarhus 2 Elsk Aarhus 3Elsk Aarhus 4