[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

BK_det_blå_sted_-www (1)

Hver torsdag eftermiddag er Aarhus Bykirke med til at holde længe åbent på et værested for socialt udsatte i lokalområdet. En flok frivillige fra kirken laver aftensmad og kaffe, gør rent, producerer og sælger brugskunst fra værkstedet og snakker og hygger med de besøgende og hjælper dem, så godt de kan. Andre frivillige hjælper brugere med rengøring, oprydning, flytning eller andet i deres hjem, hvis de har et. Aarhus Bykirke støtter også Det Blå Sted økonomisk og har udlånt hjælpepræst Daniel Lind til en 15%-ansættelse til at lede de frivillige og arbejde med diakoni på stedet.

Alle enkeltpersoner eller grupper, der har lyst til at arbejde med på at være noget for de over 200 brugere på Det Blå Sted, er velkomne til at kontakte Daniel Lind for at høre om mulighederne for at gøre en forskel for nogle af de mest udsatte i Aarhus.

Daniel Lind
daniel@aarhusbykirke.dk