Temadag for børnefamilier

Lokation
Aarhus Bykirke

Kategori

Velkommen til temadag i Aarhus Bykirke med et program særligt målrettet børnefamilier. Vi vil stille skarpt på to separate udfordringer, som mange oplever i familielivet, dels hvordan man kan bevare nærhed i parforholdet midt i hverdagens praktiske virkelighed, dels hvilke udfordringer (og muligheder) der er forbundet med at være en kristen familie i et sekulært samfund.

Dagen er tilrettelagt, så hele familien kan deltage. Som par kan man skiftes til at høre oplæg og være ved børnene. Der vil være et legeområde, hvor den ene forælder kan hygge sig med børnene og snakke med andre forældre.

• 9.30: Kaffe og rundstykker
  • 10.30: “Hvordan bevare nærheden i parforholdet midt i babygråd, madpakker og legetøj?” v. Steen Kruse, afdelingsleder, Center for Familieudvikling i Aarhus
  • 12.00: Frokost
  • 13.00: “Udfordringer og muligheder ved at være en kristen familie i et sekulært samfund” v. Merete Holm Dalsgaard, børnekonsulent, Børne- og UngdomsOase
  • 14.30: Kaffe og frugt
  • 15.00: Tak for i dag!

Pris: 200 kr. for en familie. Betales enten kontakt eller via MobilePay på selve dagen.

Tilmelding senest 1. september på berit@aarhusbykirke.dk.