Medlemskursus

Lokation
Aarhus Bykirke

Kategori

Medlemskurset begynder med gratis aftensmad, hvorefter der er oplæg ved forskellige folk fra kirken. Aftenen igennem er der mulighed for at lære andre fra kirken at kende i en hyggelig atmosfære.

Tilmeld dig i denne formular senest torsdag d. 19. april, hvis du ønsker aftensmad. Tilmelder du dig senere, er du stadig velkommen til kurset, men der vil ikke være bestilt mad til dig. Spørgsmål vedrørende tilmeldingen kan rettes til menighedskoordinator Filip Odgaard Bodilsen på filip@aarhusbykirke.dk.

Deltagelse i et medlemskursus er en forudsætning for at kunne blive medlem af Aarhus Bykirke.

Medlemskurset er for

• Dig, der overvejer at blive medlem.
  • Dig, der bare gerne vil vide mere om Aarhus Bykirke.
  • Dig, der allerede har udfyldt en indmeldelsesblanket til Aarhus Bykirke, men ikke har været på medlemskursus før.

Der er mange gode grunde til at blive medlem. Her er et par stykker:

• Du får lov til at stemme til menighedsrådsvalget.
  • Du kan til enhver tid få en samtale med en af præsterne.
  • Du kan blive viet af kirkens præster og få døbt dine børn i kirken.
  • Det giver dig medejerskab i kirken.