Indlæser kort...

Aarhus Bykirke

v/Hans-Ole Bækgaard (Olsen)

TEMA: Frie til at elske

Den sande frihed ved at være sat fri – er at være bundet til noget. Det kan lyde underligt, men alligevel er det rammen for den gode relation i frihedens fortegn. Når det gælder Guds kærlighed, hvad betyder den så for vores liv?

Læs søndagens tekster her.

Velkommen til gudstjeneste på søndag (bemærk tidspunkt!). Vi skal være sammen om endnu en vinkel på vores tema ”Frie til at…”, som vi har i denne måned med fokus på reformationsfejringen 31/10.

Vi vil synge sammen, lytte til ordet fra Gud, takke ham og tage del i nadverfællesskabet.

Ved gudstjenesten vil vi glæde os over at kunne indsætte to af kirkens medlemmer i deres nye tjeneste i Indre Mission i Region Aarhus – nemlig David Kristoffersen og Nicolai Sørensen.

Henvendelse vedrørende gudstjenesten kan rettes til gudstjenestekoordinator Rakel Hauge Hoffmann på rakel_mortensen@hotmail.com eller 3049 6469.

Husk at:

• Der er mulighed for forbøn under gudstjenesten.
  • Translation is available.