Friluftsgudstjeneste

Lokation
Botanisk Have, Amfiscenen

Kategori

Traditionen tro holder Aarhus Bykirke friluftsgudstjeneste i Botanisk Have den sidste søndag i august. Hele menigheden og alle interesserede er velkomne på pladsen ved amfiscenen i havens vestlige hjørne nu på søndag d. 25/8.

I forbindelse med gudstjenesten markerer vi, at det er 10 år siden, at Aarhus Bykirke blev stiftet. Vi serverer derfor kaffe og kagemand til alle fra kl. 14.00. Derudover vil der på pladsen være aktiviteter for børn.

Selve gudstjenesten begynder kl. 15.00. Her vil Daniel Lind medvirke som præst, mens flere af kirkens frivillige bidrager med sang, musik og andre indslag.

Efter gudstjenesten byder vi på let aftensmad til en god pris. Så bliv hængende i de dejlige omgivelser og nyd din aftensmad i godt selskab.