Formiddagsgudstjeneste

Aarhus Bykirke

v/Hans-Ole Bækgaard (Olsen)

TEMA: Med Jesus i hverdagen

Jesus var også barn og teenager. Han voksede op, gjorde sig menneskelige erfaringer og lærte om livet. Samtidig var han sand Gud og viste sin herlighed frem. Hvad lærer han os om, hvem han er? Hvordan kan han være et forbillede for os? Og kan du opleve, at Jesus kan være væk midt i det alt sammen – at han er blevet en selvfølge?

Søndagens bibeltekster kan læses her.

Velkommen til gudstjeneste, hvor vi skal dele Guds ord med hinanden, synge sammen og fejre nadver. Efter gudstjenesten er alle inviteret til afskedsreception for Olsen, hvor menighedsrådet er vært for et let traktement med frokost og kaffe, og hvor der vil være mulighed for at give Olsen en hilsen med på vejen. Se mere på Facebook.

Henvendelse vedrørende gudstjenesten kan ske til gudstjenestekoordinator Anders Sune Hansen på anderssunehansen@gmail.com.

Husk at:

• Der er børne- og juniorkirke ved denne gudstjeneste.
  • Der er mulighed for forbøn under gudstjenesten.

Program for resten af dagen:

• 11.45: Afskedsreception for Olsen
  • 15.30: Eftermiddagsgudstjeneste