Filmaften

Date(s) - 28/08/2019

Lokation
Aarhus Bykirke

Så starter der en ny sæson med filmaftner i Aarhus Bykirke!

Onsdag d. 28. august viser vi “Three Billboards outside Ebbing, Missouri” fra 2017. I filmen følger vi en mor der jagter retfærdighed, idet politiet efter lang tid ikke har kunnet finde gerningsmanden til mordet på hendes datter. For at gøre offentligheden opmærksom på den uopklarede forbrydelse sætter hun tre store reklameskilte op udenfor byen, hvilket skaber stor røre blandt indbyggerne.

Vi åbner dørene kl. 19.00 og starter med et kort oplæg omkring filmen, inden vi sætter os godt til rette og nyder filmen. Efter filmen vil der igen være et kort oplæg og derefter plads til at snakke om filmen. Vi slutter kl. 21.30.

Filmaften koster 50 kr. og 30 kr. for studerende.

Kort om filmaftnerne i Aarhus Bykirke: Filmaftnerne er startet af og for personer som elsker film og som gerne vil snakke om tro, samfund og eksistens ud fra de film vi ser. Vi viser film fra flere forskellige genrer og giver plads til alle. Så kig endelig forbi.

Find os også på Facebook.