Årsmøde

Lokation
Aarhus Bykirke

Kategori

Velkommen til Årsmøde 2019! Det er stedet, hvor vi samles som menighed for at se tilbage på året, der er gået, og sætte retning for fremtiden. Vi skal lytte til – og drøfte – beretninger om menighedsliv og økonomi, vælge menighedsrådet for det kommende år og tage stilling til indkomne forslag.

Under årsmødet er der et særskilt program for børnene med forskellige aktiviteter fra 14.00-16.00 og film og popcorn fra 16.00-17.30.

Sædvanen tro byder vi på buffet fra vores lokale slagter. Denne gang giver kirken – så du kan spise med helt gratis. Tilmeld dig spisning senest 10. november.

Under årsmødet er der forskellige afgrænsede praktiske opgaver, der skal løses. Fx har vi brug for kager til kaffebordet, assistance i køkkenet og hjælp med opstilling og oprydning. Tusind tak, hvis du vil give en hånd med!

Tilmelding til aftensmad samt tilsagn om en hjælpende hånd kan gives i formularen her.

13.30: Kaffe
14.00: Årsmøde (se dagsorden)
18.00: Aftensmad
19.30: Lovsang og “ordet frit”