Deltag i årsmødet d. 11.-12. november

Hele menigheden er inviteret med, når Aarhus Bykirke holder årsmøde på Jakobskolen lørdag d. 11. november. Årsmødet er stedet, hvor vi ser tilbage på det forløbne år i kirken, og kigger fremad mod det nye og spændende, der tager form. Og så er det her, at kirkens medlemmer kan være med til at vælge menighedsrådet for den kommende periode.

Dagen begynder med fælles frokost, hvorefter selve årsmødet afholdes. Derudover byder programmet på underholdning, festbuffet, lovsangsfest og café. Som noget nyt har vi også lagt gudstjenesten den efterfølgende søndag på Jakobskolen. Så vel mødt til et helt årsmødedøgn med din menighed!

Tilmeld dig frokost og festbuffet på https://goo.gl/forms/H0LfnIa5fI4fMAaD2. Tilmelding skal ske senest søndag d. 5. november.

LØRDAG 11. NOVEMBER
12.00: Frokost