[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

Bryllup

Man kan blive viet eller kirkelig velsignet ved én af Aarhus Bykirkes præster, hvis mindst en af jer er medlem af Aarhus Bykirke.

Kontakt dén af kirkens præster, som I ønsker skal foretage vielsen, for at aftale nærmere vedrørende dato for den kirkelige handling og for samtalen forud. Hvis I ønsker at blive viet i kirkens lokaler, men selv finder en præst, skal I kontakte valgmenighedspræsten for at få dette godkendt.

For lokaleleje til vielse og/eller reception kontaktes kirkens sekretariatsleder. Booking af lokaler kan kun ske efter aftale. Læs mere om de praktiske ting ifm. booking af lokaler her.

Udover at leje kirkens lokale og blive viet hér har man som medlem af en valgmenighed i folkekirken mulighed for gratis at blive viet i sin bopælssognekirke eller evt. ved en anden sognekirke, hvis der er en særlig tilknytning (aftales med en lokal sognepræst). Man har selv ansvar for at kontakte kirkens kontor for at høre, om det er muligt og lave aftaler.

IMG_9762 (1)