Anne og Allan blev kaldet til Grønland

Siden januar 2016 har Anne og Allan Majholm været udsendt af Aarhus Bykirke til Nuuk i Grønland. Her er de ansat af Indenlandsk Sømandsmission til at varetage driften af Hotel Sømandshjemmet.

De er taknemmelige over at have Aarhus Bykirke som bagland, forbedere og støtte.

“Da vi i efteråret 2015 opsagde lejligheden og solgte bilen for at flytte til Grønland, oplevede vi stor velsignelse gennem den omsorg, kirken viste os ved at tilbyde sig som sende-menighed. For selvom Gud har kaldet os til denne smukke del af verden, har vi brug for bøn og støtte,” fortæller Anne og Allan Majholm.

Mission koster tid og penge

På Sømandshjemmet har de ansvaret for cirka 20 ansatte og en sømandsmissionær.

“At have ansvaret for drift og udvikling af Sømandshjemmet er både spændende og udfordrende. Vi befinder os på et marked i udvikling, og hvis her om 10-20 år også skal være et Sømandshjem, som driver mission og diakoni, skal vi ikke blot vedligeholde, men udvikle og forsøge at være lidt bedre end konkurrenterne,” siger parret og tilføjer:

“For det koster noget at drive mission: både penge og tid. Vores fokus som Hotel Managers er at facilitere rammerne for netop, at Guds ord bliver udbredt og flere får Jesus som deres frelser og ven.”

Anne og Allan Majholm har været gift siden 2011. De er forældre til Viola fra november 2013 og Valdemar fra april 2017.

Mindst én gang om året samler Aarhus Bykirke ind til parrets arbejde i Nuuk.

Overvejer du at rejse ud?

I Aarhus Bykirke ønsker vi at støtte mission både nationalt og internationalt. Vi ønsker at være en levende me­nig­hed, som bringer evangeliet videre til andre.

Vi ønsker at udsende personer fra vores kirke – og at støtte de udsendte i missionstjeneste på bedst mulig vis.

For yderligere information kan du læse mere på vores udsendelses-side ved at klikke her.