Årsmøde i Aarhus Bykirke

Velkommen til årsmøde i Aarhus Bykirke lørdag 16. november. Det er stedet, hvor vi samles som menighed for at se tilbage på året, der er gået, og sætte retning for fremtiden. Vi skal lytte til og drøfte beretninger om menighedsliv og økonomi, vælge menighedsrådet for det kommende år og tage stilling til indkomne forslag. For børnene er et særskilt program med forskellige aktiviteter.

Sædvanen tro byder vi på buffet fra vores lokale slagter. Denne gang giver kirken – så du kan spise med helt gratis. Tilmeld dig spisning senest 10. november.

Under årsmødet er der forskellige afgrænsede praktiske opgaver, der skal løses. Fx har vi brug for kager til kaffebordet, assistance i køkkenet og hjælp med opstilling og oprydning. Tusind tak, hvis du vil give en hånd med!

Tilmelding til aftensmad samt tilsagn om en hjælpende hånd kan gives i formularen her.

Årsmødet foregår i kirkens lokaler på Brammersgade 4, Aarhus C.

13.30: Kaffe
14.00: Årsmøde (se dagsorden)
18.00: Aftensmad
19.30: Lovsang og “ordet frit”