Årsmøde i Aarhus Bykirke

Velkommen til årsmøde i Aarhus Bykirke søndag d. 29. marts.

Det er stedet, hvor vi samles som menighed for at lytte til og drøfte beretninger om menighedsliv og økonomi, vælge menighedsrådet for det kommende år og tage stilling til indkomne forslag. Årsmødet kommer til at ligge imellem formiddags- og eftermiddagsgudstjenesten – kl. 12.00 til 15.00. Det vil blive et kortere årsmøde end normalt, fordi det kun er et halvt år siden sidste møde. I forbindelse med årsmødet serveres der kirkefrokost til alle deltagere.

Tre medlemmer af menighedsrådet er på valg, og to af dem genopstiller ikke. Er du medlem af Aarhus Bykirke, så mærk efter, om du kunne have lyst til at tjene kirken som menighedsrådsmedlem. Kontakt en af præsterne eller en fra menighedsrådet, hvis du vil stille dig til rådighed.

Der sendes en dagsorden ud til alle medlemmer af kirken senere i februar.

Årsmødet foregår i kirkens lokaler på Brammersgade 4, Aarhus C.