• /AaBK identitet

AaBK identitet

Fælles vandring

Når du træder ind i Brammersgade 4 om søndagen, bliver du budt velkommen i Aarhus Bykirke. Du bliver inkluderet i et varmt fællesskab, hvor vi kæmper sammen og holder fast i troen på Jesus som den eneste vej til Gud. Vi er også en menighed, som er på vej i helt konkret betydning – og som kirke har vi brug for, at alle bærer med og ser vandringen som et fælles projekt, hvor Gud sætter dagsordenen.

Vores åndelige hjem

Når du bliver budt velkommen ved indgangen, ønsker vi at byde dig ind i dit åndelige hjem med plads til og brug for alle uanset alder og evner. Som i en familie er der brug for at vokse sammen i menneskelig og åndelig modenhed, uanset om vi er nye medlemmer eller erfarne ledere. Vi ønsker at hjælpes ad og minde hinanden om vores afhængighed af Gud som vores Far. Og at vi har brug for at hvile ud og få nye kræfter fra ham, der har skabt os og kender os bedst. Vi tror på, at Helligånden holder os sammen ved at vise os Jesus og samle os om Guds ord, der har noget vigtigt at sige til os i alle livssituationer.

Kirke sammen – og hver for sig

AaBK handler om langt mere end søndagens gudstjenester. Vi har et ønske om at styrke kirkens netværk gennem celler, klynger, undervisning og lederudrustning, så vi alle kan være kirke i hverdagen mellem de mennesker, vi lever side om side med. Vi vil opmuntre hinanden til at være lys for andre og elske dem, vi møder, fordi Gud har elsket os først. Derfor har vi forskellige kirkelige og diakonale samarbejdspartnerne, fordi vi også sammen ønsker at række Guds kærlighed til mennesker uden for vores fællesskab, så liv kan folde sig ud med Gud i Aarhus.

Vi er kirke sammen, når vi…

…deler påskegodter ud til naboerne i Brammersgade
…giver et knus til en klynge-ven
…brygger kaffe
…lovsynger og tilbeder i fællesskab
…forbereder gudstjeneste
…udfordrer hinanden på vores prioriteringer
…ber for hinanden
…tager vores studiekammerat under armen og deltager i Alpha
…gør rent efter gudstjenesten
…fejrer dåb og deler nadver
…giver et taknemmeligt skulderklap til den, der styrer skærmen
…deler vores vidnesbyrd over en kop kaffe
…starter en klynge
… og du kan selv gøre listen længere – ud fra det, du allerede oplever eller drømmer om, at AaBK skal være.

Kendetegn

Tjenester